Motociclisme

Pol Espargaró i Marc Márquez lideren els primers entrenaments de 125 cc a Le Mans

Pol Espargaró voldria sortir de Le Mans convertit en el nou líder del vuitè de litre i aquest divendres ha començat a treballar de valent per assolir aquest objectiu. El vallesà ha estat el dominador en la primera sessió d'entrenaments lliures a Le Mans de cara al GP de França de motociclisme. Espargaró ha pogut superar els bons registres inicials de Nico Terol i ha marcat el millor temps de la jornada, seguit de Marc Márquez. El lleidatà intenta refer-se a França de la caiguda a Jerez amb la seva tercera "pole" de la temporada. En MotoGP, els quatre fantàstics -Rossi, Stoner, Lorenzo i Pedrosa- manen per sobre de la resta.

Actualitzat
En els 125 cc, el lleidatà intenta refer-se a França de la caiguda a Jerez amb la seva tercera "pole" de la temporada. Márquez ja sap què és aconseguir la "pole" a Le Mans, ja que va fer-ho la temporada passada. Ara, el cerverí vol repetir l'experiència i sumar la que seria la tercera "pole" del curs després de les de Qatar i Jerez.

Darrere dels dos catalans han acabat Sandro Cortese, Nicolás Terol, Johann Zarco, Randy Krummenacher, Tomoyoshi Koyama, Esteve Rabat, Efrén Vázquez i Danny Webb.

Manen els de sempre

En la categoria reina, el quartet format per Rossi, Stoner, Lorenzo i Pedrosa continua el seu particular duel al marge de la resta de pilots de la categoria, i aquest divendres ha demostrat la seva superioritat aconseguint els quatre millors temps dels primers lliures a Le Mans. 

L'italià de Yamaha ha batut l'australià gràcies a un bon últim gir -1.34.402-, rapidíssim, i s'ha situat en una posició immillorable de cara a la "pole". Darrere de tots dos, però, hi ha un Jorge Lorenzo afamat que arriba a França carregat de moral després de la seva exhibició a Jerez. El pitjor de tots ells continua sent un Dani Pedrosa que no acaba d'afinar en la posada a punt de la seva Honda i, de moment, s'ho ha de mirar tot des de la quarta plaça provisional. 

Elias, el millor català en Moto2

El francès Jules Cluzel ha marcat el millor temps en els entrenaments lliures de Moto2. Toni Elias, tercer, ha estat el català més destacat. Debón ha acabat 22è; Pons, 23è, i Olivé, 40è.
Anar al contingut