Motociclisme

Pol Espargaró fa la quarta 'pole' de l'any de Moto2 a Brno davant Redding i Luthi

El pilot català Pol Espargaró ha dominat la sessió de qualificació del Gran Premi de la República Txeca davant de Scott Redding i Thomas Luthi. És la quarta 'pole' del català aquest any. Marc Márquez ha fet el quart millor temps demostrant una millora en el rendiment de la seva moto al circuit de Brno. El català Àxel Pons ha fet l'onzè millor temps.

Actualitzat
El pilot català Pol Espargaró ha dominat la sessió de qualificació del Gran Premi de la República Txeca davant de Scott Redding i Thomas Luthi. Marc Márquez ha fet el quart millor temps demostrant una millora en el rendiment de la seva moto al circuit de Brno. El català Àxel Pons ha fet l'onzè millor temps.

La pluja ha aparegut en aquesta sessió de qualificació, i Marc Márquez s'ha col·locat amb la 'pole' provisional abans que comencés a ploure. Quan la pluja s'ha aturat, i sense que el circuit quedés mullat, primer Pol Esparagaró i després Redding han millorat el temps del de Cervera. Però ha estat Pol Espargaró el que ha acabat refrendant el seu domini en el circuit de Brno d'aquest cap de setmana amb una nova 'pole', la quarta de l'any, amb un crono de 2.01.953.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut