Palma

Podem suspèn de militància la presidenta del Parlament balear

La direcció estatal obre un expedient disciplinari a Xelo Huertas i a dos militants més pels indicis que hauria beneficiat els negocis d'un altre militant

Actualitzat

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, ha anunciat la suspensió cautelar de militància de la presidenta del Parlament balear, Xelo Huertas. El partit li ha obert un expedient disciplinari per haver beneficiat, suposadament, els negocis d'un altre militant de la formació. Huertas i dos militants més haurien utilitzat els seus càrrecs públics i orgànics per intentar aconseguir presumptament un "conveni amb el laboratori d'un d'ells".

Echenique ha concretat que aquesta suspensió té a veure amb la signatura d'un conveni entre el govern balear i un laboratori científic que dirigeix un altre dels militants expedientats, el membre del Consell Ciutadà Balear Daniel Bachiller. La diputada al Parlament balear Montserrat Seijas és la tercera expedientada. Ara, la Comissió de Garanties Estatals de Podem haurà de dictar una resolució amb "urgència" sobre el cas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut