Espanyol

Pochettino reconeix que hi ha psicosi perquè no guanyen fora de casa

Mauricio Pochettino ha reconegut avui que a la plantilla blanc-i-blava hi ha una certa "psicosi" per la mala ratxa de resultats que viu el conjunt espanyolista fora de casa. "Som humans i s'ha creat una psicosi que és una realitat. A l'equip li està costant guanyar fora de casa i això influeix. Estem treballant per intentar treure'ns del cap aquest trauma i, sobretot, per fer-nos forts a casa", ha manifestat en roda de premsa després de l'entrenament d'avui. El tècnic diu que hi ha hagut partits en els quals l'Espanyol ha merescut més.

Actualitzat
Un factor que està influint negativament són els constants errors en les jugades d'estratègia. "Crec que es pot millorar. No és només un tema de concentració; hi ha altres components. Tot hi té a veure i penso que tot es pot treballar i millorar", ha declarat. Respecte als objectius que s'ha marcat l'Espanyol aquesta temporada, Pochettino ha assegurat que el millor és "anar partit a partit". "El nostre objectiu és estar el més amunt possible, encara que penso que tot es decideix les últimes deu jornades. En qualsevol cas, hem d'intentar treure els màxims punts possibles", ha dit.

En principi, el conjunt espanyolista no ha de tenir problemes per aconseguir la permanència, encara que l'entrenador està convençut que els equips de sota reaccionaran: "Hi ha equips que poden guanyar tres o quatre partits seguits i fan el salt. La salvació sempre es manté entre 37 i 43 punts".

Finalment, ha pronosticat que el partit contra el Vila-real serà un partit "complicat". "És un bon equip i els últims anys ha estat lluitant per competicions europees. Hem d'aferrar-nos a la nostra bona ratxa a Cornellà, ser forts i anar a buscar els tres punts", ha acabat.

Lesió de David Garcia

David Garcia és baixa segura per al partit contra el Vila-real, per culpa d'una elongació al bessó de la cama esquerra.

El lateral esquerre s'ha lesionat durant l'entrenament d'avui i, després de ser examinat pels metges del primer equip, s'ha confirmat la seva baixa per aquest diumenge. Divendres se li farà una ecografia per saber el temps que estarà de baixa.

D'altra banda, Ferran Corominas té un trencament amb prou feines de dos mil·límetres a la cama dreta, i haurà de rebaixar la intensitat del treball durant aquesta setmana. Ara cal esperar a veure la seva evolució durant els pròxims dies.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut