Espanyol

Pochettino lamenta la possible venda de Víctor Ruiz però entén les necessitats de l'Espanyol

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat comprensiu amb les necessitats econòmiques del club davant la possible venda de Víctor Ruiz al Nàpols italià encara que, d'altra banda, ha apuntat que lamentaria perdre un futbolista molt important per als esquemes de l'equip. "Entenem la situació financera de l'Espanyol, però en l'àmbit esportiu no podem estar contents per la marxa d'un jugador titular que ha comptat molt per al primer equip", ha assegurat el tècnic blanc-i-blau. El traspàs del jove central al "calcio" podria oficialitzar-se les pròximes hores.

Actualitzat
Pochettino ha comentat que el grup no està acusant els rumors sobre el futur de Víctor Ruiz: "Ho estem vivint amb naturalitat i tot segueix com sempre. No afecta en res l'equip ni el jugador, encara que pot ser que l'ansietat vagi per dins. No hi ha nerviosisme ni intranquil·litat i seguim amb les mateixes ganes". L'entrenador espanyolista, a més, no està preocupat per l'equip si el club ven finalment el defensa. "Molts equips han traspassat per necessitats econòmiques i després han tingut millors resultats. Això no em preocupa, tenim gent al planter que puja fort", ha subratllat.

D'altra banda, Pochettino té plena confiança en l'atac del seu equip, malgrat l'absència del lesionat Osvaldo, després que en l'anterior jornada van aconseguir tres gols: "No m'ha sorprès i no tenia cap tipus de dubte del que passaria. A vegades les ratxes es trunquen, però nosaltres tenim molta qualitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut