Bruno Mars en un concert del mes passat a Los Angeles (Reuters)
Bruno Mars en un concert del mes passat a Los Angeles (Reuters)
Barcelona

Playback de 3 cançons i 3 hores de retard, al preconcert de Bruno Mars a Barcelona

El cantant nord-americà actua aquest divendres al Palau Sant Jordi després de defraudar els seus incondicionals la nit passada en una festa a la Barceloneta, on l'entrada costava entre 30 i 300 euros

Actualitzat

Bruno Mars va arribar aquest dimecres a Barcelona amb mal peu. El cantant nord-americà va frustrar les expectatives del seu públic, que va omplir la discoteca Opium, de la Barceloneta, en una festa prèvia del concert que farà aquest divendres al Palau Sant Jordi, en la gira de presentació del seu últim disc, "24K Magic". El hawaià va sortir a l'escenari amb tres hores de retard, per fer playback sobre tres dels seus èxits.

El fugaç concert de Mars d'aquesta matinada va deixar els seus incondicionals, la majoria molt joves, amb un pam de nas, després d'haver pagat 30 euros. Els vips van arribar a pagar 300 euros i es van passar la nit bebent cava, servides amb bengales i pirotècnia, mentre esperaven l'arribada del cantant.

 

 

Un cop al local, ple de gom a gom, Bruno Mars va fer servir el playback per interpretar tres hits, un dels quals no va ni acabar. A mitja cançó, el cantant, amb jaqueta vermella i gorra, i amb una copa a la mà, juntament amb els seus companys, van abandonar l'escenari per deixar el DJ sol, un discjòquei a qui li va tocar fer el pitjor paper de l'auca, primer aguantant els xiulets dels fans, que demanaven que tornés Mars, i després per acabar dient al sector femení del públic que Bruno volia fer l'amor durant la nit.

 

 

Bruno Mars s'haurà de replantejar segurament aquest tipus de festes si algun dia vol ser, com diuen, l'hereu de Prince o Michael Jackson. A la sortida, algunes fans recordaven que a Madrid ja va passar més o menys el mateix en una altra actuació de les mateixes característiques.

Aquest divendres, el cantant actuarà al Palau Sant Jordi, sense la presència de TV3 ni Catalunya Ràdio perquè la promotora de Mars exigeix que els mitjans de comunicació audiovisuals comprin l'entrada si volen informar del que hi passa. Les entrades es van exhaurir el dia que van sortir, en només dues hores. Del concert cal destacar, però, l'actuació del teloner, el raper, productor i bateria Anderson Paak, un artista que tornarà a Barcelona per al Festival Sónar.

Anar al contingut