Barcelona

Pisarello veu possible arribar a acords amb CiU si deixen d'estar "tan enfadats"

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona també ha avançat que l'acord de govern amb el PSC estarà tancat d'aquí a un parell de setmanes

RedaccióActualitzat

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, creu que el grup municipal de CiU no ha acceptat el canvi que hi ha hagut al capdavant del consistori de la capital catalana. En una entrevista al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, Pisarello diu que Barcelona en Comú veu possible arribar a acords amb el grup que encapçala Xavier Trias si canvien d'actitud:

"Estan massa enfadats. És com si no haguessin acceptat que hi ha hagut un vot de canvi a la ciutat. I això ha fet que una força política que podia contribuir també a arribar a acords a la ciutat, moltes vegades la impressió que tens és que, com que estan tan enfadats, tan molestos, exerceixen una funció molt paralitzant."

A la mateixa entrevista, Pisarello ha defensat el projecte d'unir el tramvia per la Diagonal perquè era un dels punts destacats del seu programa electoral i perquè serà un benefici no solament per a Barcelona, sinó també per a l'àrea metropolitana:

"És un dels temes que nosaltres, clarament, portàvem al programa electoral. Vam parlar clar amb la ciutadania des d'un primer moment. És un dels temes en què considerem que hi ha prou solvència tècnica i solvència financera en la proposta, i creiem que és una proposta bona no tan sols per a la ciutat, sinó per a l'àrea metropolitana."

Gerardo Pisarello també ha avançat que l'acord de govern amb el PSC estarà tancat d'aquí a un parell de setmanes i que les negociacions amb ERC podrien continuar encara que els socialistes ja estiguin dins el govern municipal.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut