Piqué, amb el seu fill, a la manifestació de Barcelona. (Foto: twitter)
Piqué, amb el seu fill, a la manifestació de Barcelona. (Foto: twitter)
Esports

Pique, Xavi i Bartomeu assisteixen a la manifestació de la Diada a Barcelona

Gerard Piqué ha assistit a la manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona amb el seu fill, i ho ha revelat al seu compte de Twitter. A les xarxes socials també es poden trobar imatges de Xavi cobert amb una senyera, o del president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, amb un polo de color vermell.

Actualitzat

Els esportistes catalans, com la resta de la societat, no són monolítics en les seves opinions polítiques. En general, però, prefereixen no fer públiques les seves preferències per un sentiment de prudència. En una activitat amb tanta transcendència pública i global com la seva, no és bo fer enutjar els aficionats. Totes les persones són lliures de tenir les seves creences, però no tothom està tan exposat a les crítiques.

Alguns, però, no són tan prudents. Gerard Piqué, per exemple, ha assistit a la manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona amb el seu fill i ho ha revelat al seu compte de Twitter. Les reaccions a favor i en contra seva no s'han fet esperar, aplaudint la seva valentia o recriminant-li que, tot i això, jugui a la selecció espanyola.

 


 

A la xarxa circulen fotografies d'altres personalitats de l'esport a la multitudinària manifestació, però no les han penjades ells mateixos. A Twitter es poden trobar imatges de Xavi cobert amb una senyera, o del president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, amb un polo de color vermell. Altres no ha pogut ser-hi, com el jugador blaugrana d'handbol Víctor Tomàs. L'extrem dret està jugant el Mundial de clubs a Doha, però ha volgut deixar clara la seva posició.

El jugador d'handbol del F. C. Barcelona no ha estat l'únic a adherir-se via tuit a aquest desig de bona part de la societat catalana. El president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, també ha dit la seva a les xarxes socials:

L'exjugador de futbol del F. C. Barcelona i del R. C. D. Espanyol Steve Archibald, ferm defensor del "sí" en el referèndum d'independència escocès que es celebrarà el 18 de setembre, ha seguit la manifestació en el seu compte de twitter destacant la participació multitudinària i les ganes del poble català de fer el que ells estan a punt de fer: votar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut