Josep Piqué, durant la presentació de la programació d'hivern de Vueling.
Josep Piqué, durant la presentació de la programació d'hivern de Vueling.
Barcelona

Piqué troba injustificables les ajudes públiques a Spanair en un moment de restriccions

El president de Vueling, Josep Piqué, creu que la societat hauria de debatre si s'han d'aportar diners públics a una empresa com Spanair. Per Piqué, les ajudes a l'aerolínia són especialment injustificables en un moment de "profundes restriccions pressupostàries".

Actualitzat
El camí és, pel màxim responsable de Vueling, portar el debat -un debat que pot ser molt "interessant" per a la societat- "més enllà" d'una qüestió estricta entre dues companyies aèries. Josep Piqué ha afegit que tot plegat té a veure amb la "prioritat" a l'hora d'assignar els recursos públics que paguem entre tots.

El president de Vueling ho ha dit durant la presentació de la programació d'hivern de l'aerolínia al Prat, que augmenta la seva oferta prop d'un 4%. Piqué ha recordat que mentre que altres companyies redueixen la seva presència al Prat, ells la potencien, i en aquest sentit ha explicat que la companyia negocia amb British Airways i, sobretot, amb Finnair operar conjuntament vols intercontinentals al Prat, especialment al mercat asiàtic.

Finalment, el president de Vueling no s'ha mostrat preocupat pel fet que Iberia vulgui crear una filial de baix cost. Ho ha justificat assegurant que afectaria sobretot la seva operativa a Barajas, mentre que Vueling aposta clarament pel Prat.
Anar al contingut