Madrid / Barcelona

Piqué i Rajoy neguen diferències sobre el tractament de l'11-M

El Partit Popular ha volgut donar per tancades les discrèpancies mostrades pel president del PP català, Josep Piqué, sobre la utilització electoral de l'11-M. El candidat a les eleccions al Parlament ha insistit que el seu partit no pot fer dels atemptats de Madrid l'eix de la seva actuació. Ara bé, ha negat que hi hagi cap discrepància amb la cúpula de la formació. En el mateix sentit s'ha volgut expressar el líder dels populars, Mariano Rajoy. Tot i reiterar que queden serrells foscos en la investigació, Mariano Rajoy nega divergències entre Piqué i la línia marcada per Génova.

Actualitzat

Mariano Rajoy assegura que Josep Piqué no ha contradit en cap moment el que ell mateix ha dit en repetides ocasions, que l'11-M no és l'eix de la política de l'oposició, però que la policia i la justícia han de seguir investigant perquè se sàpiga la veritat i per evitar que es repetexin atacs com els de Madrid.

El líder dels populars assegura que l'eix del partit és el que ell mateix va plantejar en l'última executiva nacional: "Alternativa al govern, propostes sobre immigració, la conferència sobre política econòmica, un pla estratègic sobre competitivitat, els temes reals que viu la gent." Els populars, ha continuat, també plantegen la qüestió de l'11-M perquè preocupa la societat espanyola.

I mentre Mariano Rajoy donava per tancada la polèmica amb aquestes paraules, Josep Piqué feia el mateix assegurant que no discrepa amb la cúpula del partit, però insistint, a la vegada, que la política del PP no pot centrar-se només en l'11-M si vol ser al govern.

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, que s'ha mostrat sorprès per la repercussió mediàtica de les seves declaracions, ha negat haver rebut peticions de rectificació per part del seu partit i ha assegurat que tots al PP comparteixen les seves paraules.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut