Futbol

Piqué i Iniesta es mostren segurs que Cesc continuarà al Barça la propera temporada

El defensa del Barcelona Gerard Piqué s'ha mostrat contundent sobre el futur del seu amic Cesc Fàbregas en una roda de premsa a Bangkok i ha afirmat que el jugador continuarà al club perquè "sempre ha estat el seu somni jugar aquí, a casa". A la pregunta de si Cesc havia manifestat dubtes, el central ha assegurat: "A mi, no me n'ha expressat cap, però això l'hi hauríeu de preguntar a ell."

Actualitzat
Gerard Piqué i Andrés Iniesta han atès als mitjans locals en l'habitual roda de premsa de presentació del partit amistós a Tailàndia.

El defensa del Barcelona, Gerard Piqué, s'ha mostrat contundent sobre el futur del seu amic Cesc Fàbregas en la roda de premsa a Bangkok i ha afirmat que el jugador continuarà al club perquè "sempre ha estat el seu somni jugar aquí, a casa". A la pregunta de si Cesc havia manifestat dubtes, el central ha assegurat: "a mi no me n'ha expressat cap, però això li hauríeu de preguntar a ell".

Iniesta, que també ha comparegut a roda de premsa i considera que el principal objectiu d'aquesta temporada és guanyar la Lliga, ha destacat la importància del jugador d'Arenys de Mar a l'equip. "Per a mi sí que és indiscutible. Sempre crec que els meus companys són els millors", ha dit Iniesta, que també ha fet valoració sobre l'adaptació de Neymar a l'equip. "No crec que necessiti molt de temps. Quan ets dels millors i véns a un club com aquest l'adaptació és molt ràpida", ha opinat.

Qui també es troba en fase d'adaptació és el nou entrenador, Gerardo "Tata" Martino. "S'ha adaptat molt bé al club, a la institució i també en l'aspecte esportiu. Els entrenaments són els mateixos. No hi ha hagut cap canvi radical", ha dit Piqué, que ha enviat una abraçada al seu exentrenador, Tito Vilanova.

Tello s'entrena amb el grup

El Barça ha fet un entrenament de menys d'una hora a l'estadi Thay Army Stadium, on dimecres s'enfrontarà amb la selecció tailandesa. La principal novetat ha estat que Christian Tello ha completat l'entrenament amb el grup i s'ha mostrat ja recuperat de l'elongació al bíceps femoral que li va impedir jugar el torneig Joan Gamper.

Aquest dimarts, el Barça fara una doble sessió d'entrenaments, on intentarà adaptar-se a la xafogor de Bangkok.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut