Madrid

Piqué és rebut a la Complutense amb crits de "feixista" i "assassí"

L'exministre Josep Piqué ha estat rebut amb crits de "feixista" i "assassí" a la Universitat Complutense de Madrid, on havia de pronunciar una conferència sobre economia. Un grup nombrós d'estudiants l'han increpat per la polèmica amb els vols de la CIA a Guantánamo. A l'entrada, Piqué ha recordat que ara és al món empresarial, i que ha anat a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia en aquesta condició. Paraules, però, que no han pogut frenar l'escridassada i els insults d'un nodrit grup d'estudiants. Nou d'ells l'han rebut vestits amb els uniformes taronges, que identifiquen els presos de Guantánamo."

Actualitzat
Piqué havia de pronunciar la conferència "Crisi econòmica, escenaris estratègics" a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Complutense, però s'ha trobat amb el rebuig frontal dels estudiants. Nou d'ells s'han vestit amb uniformes de color taronja i amb bosses negres al cap, per recordar als presos de Guantánamo. "Amb Vueling -l'empresa que actualment presideix Piqué- bitllets a Guantánamo".

A la platea, pancartes i insults constants, que Piqué ha aguantat pacientment i que la Universitat ja ha condemnat.

Piqué: "L'informe no existeix"

Amb una hora de retard ha pogut començar la conferència. Sobre els polèmics vols de la CIA, l'exministre s'ha limitat a remetre's a les explicacions que n'ha donat el govern de Zapatero. També ha assegurat que ell no té cap problema moral amb les decisions que va prendre com a ministre. Davant la insistència dels periodistes sobre el polèmic informe que donava llum verda als vols durant el govern d'Aznar, Piqué s'ha limitat a dir que no existeix.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut