Barça

Piqué és el principal maldecap de Tito Vilova per formar la defensa contra el Reial Madrid

D'entre els protagonistes del clàssic, n'hi ha un que no té garantida encara la seva presència. De fet, és la gran incògnita. L'entrenament d'aquesta tarda servirà de test per avaluar l'estat físic de Gerard Piqué. És el principal maldecap de Tito Vilanova per formar la defensa de demà contra el Reial Madrid.

Actualitzat
D'entre els protagonistes del clàssic, n'hi ha un que no té garantida encara la seva presència. De fet, és la gran incògnita. L'entrenament d'aquesta tarda servirà per avaluar l'estat físic de Gerard Piqué, que ara mateix és el principal maldecap de Tito Vilanova per formar la defensa d'aquest diumenge contra el Reial Madrid.

Abans-d'ahir se'l veia entrar coix al seu cotxe a la Ciutat Esportiva. Les hores corren en contra seva i tot apunta que acabarà veient el clàssic des de la barrera. Gerard Piqué es provarà aquesta tarda, però pinten bastos. Des que es va lesionar fa 17 dies contra l'Spartak, l'aposta de Tito Vilanova és Alex Song. Lesionat Puyol, Fontàs no li fa el pes i Marc Bartra el veu massa tendre.

El màster accelerat de central de Song a can Barça el va començar als 12 minuts d'aquell partit en què es va lesionar Piqué. Un màster que va tenir continuïtat en dos partits sencers contra el Granada i el Sevilla, sempre al costat de Mascherano.

Tres assajos on el Barça va tenir desajustos defensius fins al punt d'haver de remuntar el marcador en les segones parts i a utilitzar amb èxit el recurs de la defensa de tres. La lesió de Puyol en la reaparició i la no recuperació de Piqué fan que Tito torni al punt de partida de fa quinze dies: parella de centrals contra el Madrid, Mascherano-Song. I amb defensa de quatre.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut