El jugador del Barça Gerard Piqué parlant amb un micròfon al Cruyff Court de Sant Guim de Freixenet, el 24 de maig de 2017. (Horitzontal)
El jugador del Barça Gerard Piqué parlant amb un micròfon al Cruyff Court de Sant Guim de Freixenet, el 24 de maig de 2017. (Horitzontal)

Piqué diu que els casos de Messi i Neymar s'han tractat ''diferent'' demana que la justícia sigui ''igual per tothom''

Actualitzat

ACN Sant Guim de Freixenet.-El jugador del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué ha assegurat que els casos vinculats amb el frau a Hisenda de jugadors com Leo Messi i Neymar s'han tractat ''diferent'' que d'altres futbolistes que no són del Barça i en aquest sentit ha demanat que la justícia ''sigui igual per tothom''. Piqué ha dit desconèixer si hi ha ''alguna cosa'' al darrera d'aquest tracte diferencial per part de la justícia espanyola però en qualsevol cas sí que ha considerat que els seus companys s'estan veien més perjudicats en els processos que tenen oberts. El jugador blaugrana també ha lamentat que els futbolistes estiguin ''en el focus'' quan les persones a qui deleguen la gestió financera no fan bé la seva feina. Segons Piqué ell i els seus companys només s'han de dedicar a jugar a futbol.

Aquest dimecres el Tribunal Suprem (TS) ha confirmat la condemna de 21 mesos de presó i multa de 2 milions d'euros a Leo Messi per tres delictes contra la Hisenda Pública comesos en le seves declaracions d'IRPF dels anys 2007, 2008 i 2009 en els que va defraudar a Hisenda 4,1 milions d'euros dels ingressos obtinguts per l'explotació dels seus drets d'imatge.Gerard Piqué ha fet les valoracions sobre el cas de Messi a Sant Guim de Freixenet, on ha participat en la inauguració d'un camp de futbol Cruyff Court que porta el seu nom.

Anar al contingut