Lliga de Campions

Piqué: "Després d'haver superat algun moment de crisi, arribem en el nostre millor moment"

Gerard Piqué afronta l'eliminatòria contra el Manchester City amb la confiança aconseguida en els dos últims partits (golejades al Sevilla i al Rayo): "Crec que arribem en el millor moment de la temporada després d'haver superat diversos moments de crisi aquesta temporada i d'estar vius a les tres competicions en què juguem".

Actualitzat

Gerard Piqué afronta l'eliminatòria contra el Manchester City amb la confiança aconseguida en els dos últims partits (golejades al Sevilla i al Rayo): "Crec que arribem en el millor moment de la temporada després d'haver superat diversos moments de crisi i d'estar vius a les tres competicions en què juguem. Els dos últims partits hem tingut molta possessió de pilota i hem generat molt de joc".  

La confiança de Piqué en ell i els seus companys és màxima: "Queden tres mesos de competició i encara ho podem guanyar tot".

Compte amb els vuitens i Negredo

El central del Barça ha recordat, no obstant, que des de fa dues temporades el creuament de vuitens se'ls ha complicat més del que preveien, com en la derrota de la temporada passada contra el Milan (2-0). En aquest sentit ha advertit que si "contra el City no sortim bé ens poden castigar".

De l'equip de Pellegrini, Piqué ha fet un esment especial del seu davanter de referència, Álvaro Negredo: "Jugar en un gran equip ha fet que exploti definitivament. Està marcant molts gols, però també cal tenir en compte la gent amb molta arribada com Touré, Navas o Nasri. I sobretot el seu joc aeri, ja que en general són més alts que nosaltres".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut