Gerard Piqué, en un entrenament de la selecció espanyola. (Foto: EFE)
Gerard Piqué, en un entrenament de la selecció espanyola. (Foto: EFE)
Barça

Piqué descarta la seva sortida del F. C. Barcelona i diu que pensa lluitar per recuperar la titularitat

Gerard Piqué, tot i no haver perdut la titularitat amb el F. C. Barcelona en els últims tres partits, no es planteja marxar del club. El central ha afirmat que "per no jugar dos o tres partits no seria coherent plantejar-me marxar. El Barcelona és la meva vida i no penso en una sortida. Seguiré lluitant per guanyar-m'hi un lloc".

Actualitzat

Gerard Piqué, tot i no haver perdut la titularitat amb el F. C. Barcelona en els últims tres partits, no es planteja marxar del club. El central ha afirmat que "per no jugar dos o tres partits no seria coherent plantejar-me marxar. El Barcelona és la meva vida i no penso en una sortida. Seguiré lluitant per guanyar-m'hi un lloc". Respecte a la seva relació amb Luis Enrique, Piqué ha dit que "és una relació entrenador-jugador, com n'hi ha milers en el món del futbol. Ell és qui decideix i els jugadors intentem fer el que ell vol de nosaltres".

El central del Barça ha volgut agrair el suport que ha rebut de Vicente del Bosque. El seleccionador espanyol l'ha inclòs en l'onze inicial davant Bielorússia aquest dissabte, tot i "la situació en què estic en el Barça. Però jo miro sempre el present i el futur. No miro enrere. Ara toquen dos partits amb la selecció i després un període en el Barça en què intentaré jugar el màxim possible i que l'entrenador tingui confiança en mi".

Anar al contingut