Tortosa

Piqué demanarà a CiU que rectifiqui si la formació nacionalista necessita els vots del PPC per governar

Josep Piqué ha donat la seva "paraula" i ha reivindicat la seva "dignitat personal i política" assegurant que reclamarà a CiU una "rectificació en tota regla" si finalment necessita els vots del PP per arribar al govern. Al matí, a Lleida, ha advertit els votants socialistes que el partit al qual voten ja no garanteix la tranquil·litat entre Catalunya i Espanya, perquè ha "traït" la Constitució. També ha avisat que els que voten CiU "es trobaran amb ERC al govern". El candidat popular ha estat aquest diumenge a Torrefarrera en el tancament de campanya a les terres de Ponent, on ha visitat el mercat municipal.

Actualitzat

Piqué demanarà rectificacions a CiU si aquests necessiten els vots de la seva formació per governar. Ho ha dit aquest vespre en el tancament de campanya a les comarques tarragonines, que s'ha fet a Tortosa i on Piqué ha denunciat que les Terres de l'Ebre "segueixen sent les grans marginades de Catalunya".

En un dinar míting celebrat en una nau industrial de Torrefarrera, al Segrià, Piqué ha avisat els votants socialistes "que creuen que el PSC els garanteix la tranquil·litat entre Catalunya i Espanya, que a l'hora de la veritat s'ha demostrat que això no ho fan" i que "només el PP defensa aquesta fraternitat amb Espanya", i ha acusat el PSC de "trair" l'Espanya constitucional i defensar el "monolingüisme a les institucions".

També ha dit que tinguin en compte que "si voten CiU es trobaran amb ERC al govern". De la federació nacionalista també ha dit que "ha fet el ridícul" durant la campanya.

Abans del míting final, Piqué ha acudit a un dels llocs més populars dels pobles, el mercat, on ha saludat els botiguers i li han regalat una polsera de la sort. El toc anecdòtic l'ha posat el fill d'un dels botiguers, que li ha dit Jordi en comptes de Josep.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut