Reus

Piqué alerta d'un possible pacte entre Mas i Carod

El president del PPC, Josep Piqué, ha alertat que pot existir un pacte CiU-ERC després de la reunió de dilluns passat entre Artur Mas i Josep-Lluís Carod-Rovira. Segons Piqué, "quan Mas diu que no pactarà amb el PP i es reuneix amb Carod vol dir que està en disposició de pactar-hi". Piqué s'ha mostrat convençut que "a cap elector de centredreta li agradaria la possibilitat de trobar-se Puigcercós i Carod en el govern català".

Actualitzat
Pel líder del PP català, que s'ha reunit a Reus amb empresaris de la zona per escoltar les seves opinions, el fet que Mas digui que davant de notari ratificarà que no pactarà amb el PP significa que "té molt poca confiança en la seva pròpia paraula".

També ha manifestat, respecte a Montilla, que els ciutadans prenen nota de les seves propostes econòmiques, "pròpies d'una de les esquerres més antiquades del món occidental". Ha afirmat que s'ha vist com al candidat socialista "li agrada apujar els impostos" i que "com a ministre, li agradava intervenir en decisions empresarials deixant en ridícul el govern davant de la Comissió Europea".

Respecte a un cara-cara entre CiU i PSC considera que si no es fa "es veurà que ho deien de cara a la galeria" i si es fa "tindran ocasió d'explicar als ciutadans temes tan interessants com que se'ls apujaran els impostos". Pel que fa a la campanya, Piqué ha demanat a PSC i a CiU que "s'ocupin d'ells mateixos" i "deixin en pau el PP".
Anar al contingut