Collserola del Vallès

Piqué adverteix a Mas que només votarà la seva investidura si el PPC entra en el govern

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Josep Piqué, ha advertit al líder de CiU, Artur Mas, que un pacte d'investidura per convertir-se en president "només serà possible" si negocia amb els populars "sobre la base d'un programa d'acció de govern", i sempre que els populars "assumeixin responsabilitats" a l'executiu català. Les declaracions arriben l'endemà que Mas anunciés que vol governar Catalunya amb acords puntuals.

Actualitzat

Després que Mas assegurés que el seu objectiu és governar la Generalitat amb acords puntuals, Piqué ha assegurat que "el primer acord puntual a què ha d'arribar és el pacte d'investidura" i, en aquest sentit, l'ha advertit irònicament que ja "pot anar meditant quin serà el seu contingut". El candidat del PPC ha avançat que només pactarà la investidura de Mas com a president de Catalunya "sobre la base d'un programa i d'una acció de govern, i amb responsabilitats de govern" per part dels populars.

D'altra banda, Piqué, que ha visitat les obres de construcció del laboratori de llum sincrotró, a Cerdanyola del Vallès, ha alertat que a Espanya "s'està perdent el tren" de la innovació. Per això, ha fet una crida a un nou model productiu que busqui valor afegit mitjançant la innovació tecnològica i la "formació del capital humà" per utilitzar "a fons els avantatges de les noves tecnologies".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut