Barça

El vestidor blaugrana fa autocrítica i Piqué admet que van fer una primera part "horrible" contra l'Ajax

Gerard Piqué va ser molt sincer, un cop consumada la derrota a l'Amsterdam Arena. El central va admetre que van fer una primera part "horrible", que no és la imatge del Barça i que calia reflexionar sobre aquest partit. A més, també va afirmar que el vestidor és conscient que hi va faltar actitud. També l'entrenador, Gerardo Tata Martino i altres membres de l'equip es van sumar a l'autocrítica

Actualitzat

Gerard Piqué va ser molt sincer, un cop consumada la derrota a l'Amsterdam Arena. El central va admetre als micròfons de TV3 que havien fet una primera part "horrible", que no és la imatge del Barça i que cal reflexionar sobre aquest partit. A més, també va afirmar que el vestidor és conscient que hi ha hagut falta d'actitud.

"La pitjor primera part, segur. Hem jugat horrible. A la segona hem tingut un home més, però no hem pogut crear les ocasions, tot i que hem millorat. No hi ha excuses, hem de millorar i reflexionar sobre el partit d'avui", va assegurar Piqué.

Martino admet el nefast primer temps

El Tata Martino també va admetre el mal primer temps del Barça i va assegurar que calia revisar què havia passat perquè "fos tan dolent". Per la seva banda, Puyol va justificar la derrota dient que els jugadors de l'Ajax havien sortit més intensos que ells i que "a Europa no es pot sortir així". Finalment, Xavi va fer referència al partit que els queda a casa, en què encara tenen opcions de ser primers de grup i sobre el partit contra l'Ajax va parlar de falta d'intensitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut