Vilanova i la Geltrú

Pintades "antifeixistes" en la immobiliària de l'empresari multat per no haver retolat en català

El propietari de Finques Nevot, Manel Nevot, ha explicat que aquest matí han aparegut diverses pintades "antifeixistes" a l'aparador de la seva immobiliària, situada al número 51 de la rambla Salvador Samà de Vilanova i la Geltrú. Segons ha descrit Nevot, a l'aparador on té el rètol en català "Finques Nevot" hi han escrit "Fora feixistes", com també ho han fet al terra de marbre de l'entrada. Nevot ha avisat els Mossos d'Esquadra, però encara no ha decidit si presentarà denúncia.

Actualitzat
Manel Nevot ha explicat que mai no ha tingut cap enfrontament amb cap col·lectiu de la ciutat. La primera vegada que el seu negoci va rebre una acció d'aquest tipus va ser just l'endemà del debat entre Rajoy i Zapatero, quan el candidat popular va anunciar que la Generalitat havia multat Nevot per tenir el rètol en castellà. Per la seva banda, l'administració catalana va voler aclarir que no se l'havia multat per tenir el rètol en castellà, sinó per no tenir-lo en català. En aquell moment, li van enganxar diversos adhesius independentistes a la façana de l'establiment.

Avui Nevot s'ha trobat diverses pintades amb la frase "Fora feixistes", tant al rètol que hi té en català -té un cartell en castellà i un altre en català- com al terra de l'entrada. "Això ja m'ha emprenyat més", ha explicat Nevot, que ha considerat que "els feixistes són ells". Nevot ha explicat també que ha avisat els Mossos d'Esquadra però que encara no sap si ho denunciarà. El propietari d'aquest negoci ha avisat el Partit Popular dels fets i vol esperar les seves recomanacions i parlar amb el seu advocat.
Anar al contingut