Amenaces de mort a Jordi Jané i Marta Pascal
Amenaces de mort a Jordi Jané i Marta Pascal
Barcelona

Pintades amenaçadores contra Jané, Pascal i Mas després de les detencions d'independentistes

RedaccióActualitzat

L'endemà de les primeres detencions de les persones investigades per la crema de fotos del rei Felip VI per negar-se a declarar davant l'Audiència Nacional, les seus del PDECat de Badalona i la d'Horta-Guinardó, a Barcelona, s'han llevat amb diverses pintades amb amenaces de mort a les persianes contra els seus membres. En concret, contra l'expresident Artur Mas, el conseller d'Interior, Jordi Jané, i la coordinadora de la formació, Marta Pascal. 

En una apareix la pintada "Jordi Jané i Marta Pascal, ho pagareu" amb una figura del penjat i en el local d'Horta-Guinardó, "RIP Mas mai més", acompanyada d'una altra pintada, "No aprovarem els pressupostos" i "Culpables". Amb aquestes pintades, hi han abocat un contenedor.

Diversos membres del govern i de la formació ja han rebutjat i condemnat les pintades i han donat tot el suport als amenaçats. El president Carles Puigdemont ho ha qualificat de "impresentable, indecent, injust i covard":

 

La consellera de Presidència, Neus Munté, i la d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, també condemnava aquestes "actituds intolerables": Des de la formació, els diputats David Bonvehí i Jordi Turull també donaven suport als seus companys:

 

Anar al contingut