L'exministre de Treball Manuel Pimentel i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
L'exministre de Treball Manuel Pimentel i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
Madrid

Pimentel admet ser el pare del fill de Sánchez-Camacho

L'exministre de Treball ha admès ser el pare del fill d'Alícia Sánchez-Camacho, després d'una demanda de paternitat convinguda entre tots dos, 7 anys després de la fecundació in vitro a què es va sotmetre la líder del PPC. Així ho publica el diari "El Mundo" i la notícia ja s'ha convertit en trending topic. Pedro J. Ramírez ha assegurat que no ho hauria destacat sense "el desig exprés d'alguna de les parts".

RedaccióActualitzat

L'exministre de Treball Manuel Pimentel ha admès ser el pare del fill d'Alícia Sánchez-Camacho, després d'una demanda de paternitat convinguda entre tots dos, 7 anys després de la fecundació in vitro a què es va sotmetre la líder del PPC. Així ho publica el diari "El Mundo", i la notícia ja s'ha convertit en trending topic. Ha estat tan comentada a la xarxa amb l'etiqueta #Pimentel que fins i tot el mateix director del diari, Pedro J. Ramírez, s'ha vist obligar a justificar-se a Twitter i ha assegurat que no ho hauria destacat sense "el desig exprés d'alguna de les parts".

Fins ara, es pensava que el fill de la presidenta del PPC era fruit d'un donant anònim. A finals del passat mes de setembre, pero, Pimentel va reconèixer que és el pare biològic del fill que la líder popular. Ara, el nen, de 7 anys, ja ha estat inscrit al Registre Civil com a Manuel Pimentel Sánchez-Camacho, en un procés judicial que s'ha portat a terme de mutu acord.

Des del seu naixement, segons el rotatiu, Pimentel "ha tingut un contacte permanent i fluid amb el nen" i i no l'hauria deixat de trucar ni un sol dia per preguntar o parlar amb ell. Molts caps de setmana també viatja a Barcelona per veure'l. A més, l'exministre manté una relació estable amb la mare del seu fill, afegeix el diari.

Pimentel era el ministre de Treball i Seguretat Social en el primer govern de José María Aznar, quan Sánchez-Camacho va treballar en el seu ministeri com a directora general de l'Institut Nacional de Seguretat al Treball.

Pimentel és un dels pocs ministres que ha dimitit per "responsabilitat política". Va fer el pas el febrer del 2000 quan va sortir a la llum que un col·laborador seu que tenia una empresa de formació, Juan Aycart, cobrava subvencions milionàries de l'Inem. L'exministre va abandonar definitivament l'activitat pública el 2004 pel seu rebuig a la segona guerra del Golf.

Anar al contingut