Picabaralla entre Homs i la CUP per la festa del 12-O a Badalona

Actualitzat
La interlocutòria judicial que obliga l'Ajuntament de Badalona a fer festa aquest 12 d'Octubre ha provocat un enfrontament a Twitter entre el cap de files del Partit Demòcrata Català al Congrés, Francesc Homs, i diversos militants de la CUP. Enllaçant a una notícia sobre la decisió del govern municipal d'acatar la prohibició judicial, Homs ho ha considerat un "autogol" i ha afegit "#sensepor", en referència a una de les etiquetes que utilitza sovint la Candidatura d'Unitat Popular.


L'exdiputat cupaire David Fernàndez ha retret al diputat del PDC el que ha qualificat un "autogol a la solidaritat".

 

L'actual diputada Mireia Boya i el regidor de Girona i membre del secretariat nacional Lluc Salellas també han respost Homs:

 

Albiol: "L'alcaldessa no s'ha sortit amb la seva"

L'exalcalde de Badalona i líder del PP català al Parlament, Xavier García Albiol, també s'ha referit a la notícia i s'ha alegrat que la decisió judicial hagi impedit que l'Ajuntament obrís aquest dimecres:

 



La CUP defensa obrir l'Ajuntament

La CUP no forma part del govern municipal, tot i que alguns dels seus militants estan integrats a la candidatura Guanyem Badalona. Alguns sectors de l'esquerra independentista estan fent una crida a través de les xarxes socials a concentrar-se davant l'edifici municipal del Viver, amb l'etiqueta #obrimlAjuntament:

 

L'etiqueta l'han utilitzat diputats de la CUP com Albert Botran o Mireia Boya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut