Imatge del Festival Cruïlla del 2017

Jack White, Prophets of Rage, The Roots o N.E.R.D., al cartell del Festival Cruïlla

Actualitzat

S'ha anunciat el cartell per la 9a edició del Festival Cruïlla. L'encapçalaran noms com Jack White, JusticeThe RootsProphets of Rageo  N.E.R.D. De fet, al festival hi haurà més de 40 actuacions en directe, repartides en diferents escenaris del Parc del Fòrum de Barcelona.

 

 

El festival, que durarà tres dies -12, 13 i 14 de juliol- inclourà propostes paral·leles amb "Dreams", la Fura dels Baus i l'Aquelarre de Cervera. Així doncs, s'elimina el diumenge perquè el festival començarà el dijous, amb un horari de 19 a 1 h.

Els grups catalans els representaran Blaumut, Elefantes, Ramon Mirabet, Joan Dausà, La M.O.D.A., La Pegatina i Els Catarres, entre d'altres. El director del festival, Jordi Herreruela, ha explicat que aquests són grups que mostren la "bona salut i diversitat de les propostes fetes a prop" i considera que el certamen "és una festa musical, el parc temàtic per tots els amants de la música".

 

 

El festival, a més a més, aquesta vegada aposta per bandes que, segons Herreruela, estan "destinades a convertir-se en les estrelles de demà". Són Joana Serrat i Núria Grahan, Bugzy Malone i The Last Internationale o We The Lion, que són els protagonistes de la música de l'espot d'enguany.

 

 

Igual que altres festivals i sales de festa de Catalunya, el Cruïlla se sumarà a la iniciativa d'incloure el raper Valtonyc a la seva programació com a protesta per la condemna de presó per injúries a la corona que s'ha imposat a l'artista.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut