Pere Navarro, entrevistat al plató del 3/24
Navarro ha respost als tres fronts de l'actualitat: corrupció, dret a decidir i divisió del PSC
Barcelona

Pere Navarro insisteix en la reforma de la Constitució perquè, si no, "Espanya té un futur delicat"

Pere Navarro defensa a l'"Entrevista" del 3/24 que és urgent la reforma de la Constitució, per a l'encaix de Catalunya a Espanya com pels casos de corrupció que han sortit a la llum els darrers temps.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, considera molt urgent la reforma de la Constitució, per a l'encaix de Catalunya a Espanya com pels casos de corrupció que han sortit a la llum.

El líder dels socialistes ha estat el convidat de l'"Entrevista" del 3/24, on ha assegurat que el PSC ha de mirar endavant i parlar del dret a decidir, però també, i sobretot, dels problemes econòmics i socials del país, que són els que preocupen la gent.

Navarro reivindica la necessitat de convèncer el PSOE i el PP que cal impulsar una reforma de la Constitució que garanteixi un model federal de l'Estat. Assegura que, si no hi ha moviments en aquest sentit, l'Espanya de populars i socialistes "té un futur delicat".

Rajoy "s'ha d'explicar més i millor"

Sobre la declaració del líder del PP, Mariano Rajoy, pel "Cas Bárcenas", Navarro ha dit que, com a president del govern "s'ha d'explicar més i millor". Considera que està "en una situació gravíssima perquè ell és el president del govern i el seu nom està en aquests papers.

El líder del PSC ha reclamat a la justícia que actuï amb molta rapidesa, i que si hi ha sentència condemnatòria el càstig sigui exemplar.

Sobre la cimera proposada pel president de la Generalitat, Artur Mas, Navarro assegura també vol arribar a acords amb la resta de partits polítics per pactar en quin moment processal s'han de prendre mesures contra un càrrec imputat en un cas de corrupció.

Discrepàncies internes

El primer secretari del PSC també s'ha referit a la situació interna del seu partit. Pere Navarro ha admès que hi ha discrepàncies i fins i tot tensió amb algunes veus de les agrupacions territorials del seu partit, però ha tornat a reivindicar la necessitat de girar full.
Anar al contingut