Pere Navarro s'ofereix per tornar a la primera línia política
Pere Navarro s'ofereix per tornar a la primera línia política
Barcelona

Pere Navarro, a disposició del PSC per "al que calgui"

Després de la renúncia de Carme Chacón a tornar a ser la cap de llista al Congrés, Navarro es mostra disposat a encapçalar la llista a les eleccions generals o formar part de la candidatura

RedaccióActualitzat

L'exlíder del PSC Pere Navarro es posa a "disposició" del partit per "al que calgui", ja sigui per encapçalar la llista a les eleccions generals o per formar part de la candidatura, després de la renúncia de Carme Chacón a repetir com a cartell electoral al juny. Chacón va comunicar aquest dimecres al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, la decisió de no tornar a presentar-se com a candidata dels socialistes catalans al Congrés. En una compareixença informativa, l'exministra de Defensa ha evitat explicar els "molts motius polítics" que hi ha darrere d'aquesta decisió.

En aquest context, Pere Navarro ha dit que traslladarà a Miquel Iceta que ell està disposat a assumir el càrrec que el partit cregui oportú. El que va ser primer secretari del PSC entre el desembre del 2011 i el juny del 2014 considera que pot ser "útil al Congrés" per als socialistes en aquesta legislatura, sigui per encapçalar la candidatura a Barcelona o formant part de la llista en qualsevol lloc. Dissabte, Navarro té previst participar a la reunió del Comitè Federal del PSOE, del qual és part integrant des de fa temps.

Anar al contingut