Bàsquet

Pepu Hernández destaca que l'AXA Barça ha fet un gran fitxatge amb "Chichi" Creus

Pepu Hernández ha explicat que l'AXA Barça ha fet una gran incorporació amb el fitxatge de "Chichi" Creus com a director esportiu de la secció de bàsquet. Tot i això, també ha reconegut que la baixa de Creus a la selecció espanyola serà molt important. El seleccionador no s'ha volgut referir al seu futur, malgrat que la majoria d'especulacions apunten que es tornarà a trobar amb la seva mà dreta al Barça, que li anirà fent els fitxatges durant els Jocs Olímpics.

Actualitzat

El seleccionador espanyol ha participat en una conferència dins dels actes de Lleida, Ciutat Europea del 2008. Pepu ha reconegut que l'assessorament de Creus ha estat fonamental en els últims èxits d'Espanya, amb unes anàlisis tècniques molt acurades i completes. El seleccionador no s'ha volgut referir al seu futur, malgrat que la majoria d'especulacions apunten que es tornarà a trobar amb la seva mà dreta al Barça, que li anirà fent els fitxatges durant els Jocs Olímpics. De moment, això sí, Pepu ha afirmat que el club blaugrana ha fet una gran incorporació amb els serveis d'un històric experimentat com Creus.

Pepu Hernández ha explicat a Lleida els seus mètodes d'entrenament amb la selecció espanyola de bàsquet. El tècnic també ha fet referència a la marxa de "Chichi" Creus. Pepu pensa que el Barça ha fet un gran fitxatge, però sap que li tocarà a ell pagar-ne les conseqüències.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut