Bàsquet

Pepu Hernández continuarà com a seleccionador espanyol fins després dels Jocs

El seleccionador espanyol de bàsquet, José Vicente "Pepu" Hernández, continuarà en el seu càrrec fins a la conclusió dels Jocs Olímpics de Pequín, el pròxim mes d'agost. Hernández s'ha reunit avui a Madrid amb el president de la Federació Espanyola, José Luis Sáez, durant unes dues hores, i tots dos han acordat que el tècnic continuï exercint el seu càrrec fins al final de la participació espanyola a Pequín, tal com pretenia.

Actualitzat

Durant dues hores han estat reunits el seleccionador espanyol, Pepu Hernández, i el president de la Federació Espanyola, José Luis Sáez, que estava decidit a cessar-lo per les desavinences que arrosseguen des de fa anys i que han arribat a un punt molt crític. Tot seguit han sortit a presentar l'equipació dels jocs després d'haver firmat una segona treva, que veurem quan dura.

Tots dos asseguren que s'entenen a la perfecció i que entre ells hi ha una bona sintonia. Però en l'acte de presentació de la samarreta que faran servir a Pequín han estat incapaços de fer una encaixada de mans. Potser és perquè anteriorment havien estat reunits durant dues hores.

Anar al contingut