Barcelona

Pep Sala ret homenatge al 25è aniversari de Sau amb un concert al Palau de la Música

El músic Pep Sala i la seva banda han recordat el 25è aniversari de la creació del grup de rock català Sau en un concert homenatge d'aquest dimarts al Palau de la Música. Sala s'ha tret "una petita espina", perquè el conjunt no havia actuat mai en l'emblemàtic edifici. L'actuació ha estat un record a una època, unes cançons i, en especial, a la figura de Carles Sabater, mort als 36 anys a causa d'una aturada cardiorespiratòria en acabar un concert a Vilafranca del Penedès.

Actualitzat
"Si en Carles pogués veure el concert per un forat, agafaria un taxi i pujaria a l'escenari abans que acabés la primera cançó", ha confiat emocionat Pep Sala, que ha fet una parada en la seva carrera artística per una tendinitis a les mans. De tant en tant, fa excepcions com aquest concert al Palau de la Música.

Al juliol va oferir un concert al teatre Artèria Paral·lel per celebrar els 20 anys del disc "El més gran dels pecadors" i ara al Palau ha homenatjat Sau, ara que fa un quart de segle de la seva formació. Pep Sala, que va ser guitarrista i compositor de Sau, ha reconegut que, sense Carles Sabater, no hi ha res a celebrar.

El públic ha corejat cançons, convertides algunes en himnes generacionals, com "Tren de mitjanit" o "Boig per tu". Pep Sala també ha interpretat "Poemes i promeses", una cançó que va escriure en especial per a Carles Sabater i que li consta que era una de les seves preferides.

Segons Sala, si Sabater no hagués mort el 1999, el grup continuaria com en el seu últim període, compaginant temporades junts i altres separats per poder desenvolupar cadascú les seves carreres en solitari.

El concert "Pep Sala: 25 anys de Sau" s'emmarca dins del cicle BandAutors del Palau de la Música.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut