Washington

Penélope Cruz, protagonista de la pròxima pel·lícula de Woody Allen

L'actriu espanyola Penélope Cruz està de sort. La cadena de televisió Fox assegura que serà la protagonista de la pròxima pel·lícula que el director de cinema nord-americà Woody Allen té previst rodar a Barcelona aquest estiu. El mateix director ha confirmat la notícia a la cadena i ha afegit que el film serà una "comèdia dramàtica". La protagonista de "Volver", de Pedro Almodóvar, paper que li ha valgut una nominació als Oscars en la categoria de millor actriu, interpretarà en espanyol i anglès a les ordres d'Allen.

Actualitzat
Penélope, que en la passada edició dels Goya es va endur el premi a millor actriu pel seu paper de Raimunda a "Volver", ha aconseguit el reconeixement de la crítica dels Estats units i Europa després de brodar la seva intervenció en l'últim film d'Almodóvar.

L'actriu s'ha convertit, a més, en la primera espanyola que ha aconseguit ser nominada als premis Oscars de Hollywood, precisament pel mateix paper, que també ha estat premiat en l'últim Festival de Cinema de Cannes i que li va valdre una nominació als Globus d'Or.

Cruz ha participat en pel·lícules realitzades per la indústria de Hollywood com "Sahara", "Todos los caballos bellos", "La mandolina del capitán Corelli", "Blow", "Gothika" o "Vanilla Sky", entre altres.

A Espanya, ha treballat amb directors com Bigas luna a "Jamón, jamón"; Alejandro Amenábar a "Abre los ojos", o "Belle Epóque", de Fernando Trueba, que va ser premiada amb l'Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera.
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut