Reus

Pena de 28 anys de presó per haver violat i estrangulat una dona a Reus

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a 28 anys i mig de presó l'acusat de violar i estrangular una dona a Reus i després llençar-ne el cadàver en un contenidor. Els fets van passar l'any 2005 i, ara, la jutge ha imposat a Miguel Ángel M.A. una pena de quinze anys de presó pel delicte d'assassinat i de tretze anys i mig per un delicte d'agressió sexual. La magistrada creu que no és creïble la versió de l'acusat, que ha assegurat que va estrangular la dona accidentalment, durant un joc sexual. L'advocat de la defensa ja ha anunciat que recorreran contra la sentència.

Actualitzat
En el cas del delicte d'assassinat, la magistrada ha imposat una pena menor a la que sol·licitaven la fiscalia i l'acusació particular, que eren disset i divuit anys. La jutge ha tingut en compte els atenuants de toxicomania i confessió.

En canvi, en la condemna per agressió sexual ha apreciat els agreujants d'intimidació amb objecte tallant i vulnerabilitat de la víctima, perquè anava èbria.

L'acusat també haurà d'indemnitzar la mare de la víctima amb 83.000 euros, i el pare amb 40.000, una xifra inferior perquè en el judici es va posar de manifest que la relació que tenien era "escassa".
Anar al contingut