Futbol

Pellegrini inclou Ronaldo a la convocatòria del Madrid a l'espera de la suspensió cautelar del portuguès

Cristiano Ronaldo viatjarà a la Corunya amb l'expedició del Reial Madrid de cara al partit de dissabte davant el Deportivo tot i estar sancionat. Manuel Pellegrini ha inclòs el portuguès a la llista a l'espera que el Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva accepti el recurs presentat pel club de Chamartín i li concedeixi, com a mínim, la cautelar. Si això es produís, el davanter podria enfrontar-se a l'equip gallec. De fet, Ronaldo és la gran esperança blanca per acabar amb la ratxa nefasta del Madrid a Riazor, on no hi guanya des del 1991.

Actualitzat
Tot i que la decisió d'apel·lació ha estat en ferm i Ronaldo haurà de complir amb els dos partits de sanció, el Reial Madrid està fent mans i mànigues per intentar que el portuguès jugui a Riazor.

El club blanc ha presentat un recurs al Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva demanant la cautelar per al davanter a l'espera que s'ajorni el primer partit de sanció i el jugador pugui enfrontar-se al Deportivo. És per això i a l'espera de rebre una resolució favorable que Manuel Pellegrini ha inclòs Ronaldo a la llista de convocats de cara al partit de dissabte.

El tècnic xilè, que considera injusta la sanció al seu futbolista, espera poder comptar amb ell per a l'important partit enfront l'equip entrenat per Miguel Ángel Lotina.

Pellegrini ha completat la llista de 19 jugadors amb la incorporació de quatre jugadors del filial: Rodrigo Moreno, Pedro Mosquera, David Ruiz i David Mateos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut