Motociclisme

Pedrosa segueix en estat de gràcia i s'emporta la "pole" de MotoGP del Gran Premi d'Itàlia, a Mugello

Dani Pedrosa ha confirmat el seu bon moment de forma i s'ha emportat la "pole position" del Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, a Mugello. Després de retrobar-se amb la victòria la setmana passada a Alemanya, el pilot català ha fet el millor temps davant de Jorge Lorenzo i Héctor Barberá, que sortirà, sorprenentment, des de la primera línia de la graella.

Actualitzat
Dani Pedrosa ha confirmat el seu bon moment de forma i s'ha emportat la "pole position" del Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, a Mugello. Després de retrobar-se amb la victòria la setmana passada a Alemanya, el pilot català ha fet el millor temps, davant de Jorge Lorenzo i Héctor Barberà, que sortirà, sorprenentment, des de la primera línia de la graella.

Amb la d'aquest dissabte, Pedrosa ha aconseguit la trenta-novena "pole" de la seva carrera, i la vint-i-unena en la categoria reina. El català ha pogut superar Lorenzo, que havia batut el rècord del circuit italià en els tercers lliures, però que s'ha vist obligat a avortar la seva volta bona quan estava rebaixant el temps per culpa d'un problema mecànic a la moto. Stoner només ha pogut acabar cinquè, Rossi, que cirre a casa, ha estat desè i Aleix Espargaró ha quedat dotzè, el millor de les CRT. El tercer català de MotoGP, Iván Silva, sortirà divuitè.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut