Motociclisme

Pedrosa només pot ser dissetè en els primers entrenaments lliures del GP d'Austràlia

Primera presa de contacte dels pilots del Mundial de motociclisme amb el circuit de Phillip Island, on diumenge es disputarà el Gran Premi d'Austràlia. De moment, els grans favorits al títol en Moto GP no han tingut una actuació gaire lluïda. Dani Pedrosa només ha pogut ser dissetè en la segona sessió d'entrenaments lliures, a prop de tres segons del més ràpid, el francès Randy de Puniet. Valentino Rossi ha estat millor que Pedrosa, però s'ha hagut de conformar amb la sisena plaça. Mentrestant, el líder del Mundial, Nicky Hayden, s'ha situat en la tercera posició provisional. El millor català ha estat Sete Gibernau, cinquè, mentre que Checa ha estat setè i Toni Elías, setzè.

Actualitzat

En 250 centímetres cúbics, el més ràpid ha estat el líder del Mundial, Jorge Lorenzo, que vol començar a sentenciar la competició al GP d'Austràlia. El seu únic rival en la lluita pel títol, l'italià d'Honda Andrea Dovizioso, ha estat cinquè. Héctor Barberá ha ocupat la sisena posició.

Finalment, en els 125 centímetres cúbics, on Álvaro Bautista té a la seva mà el títol a quatre curses del final de la temporada, el finlandès Mika Kallio ha marcat el millor temps en la primera sessió d'entrenaments oficials, per davant del suís Thomas Luthi. Bautista, que ha estat cinquè, ha estat precedit per Héctor Faubel, tercer, i Joan Olivé, quart.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut