Motociclisme

Pedrosa començarà tercer al GP de la Gran Bretanya tot i tenir un accident durant la qualificació

Dani Pedrosa no té cap lesió i finalment podrà sortir al GP de la Gran Bretanya de MotoGP. Malgrat caure durant els últims instants de la sessió de qualificació, el català només té cops als dos genolls, i això no li impedirà començar la cursa de diumenge des de la tercera posició. Pedrosa sortirà per darrere de De Puniet, segon, i d'un Jorge Lorenzo que ha sumat a Silverstone la seva primera "pole" de la temporada. En 125 cc, Marc Márquez ha aconseguit la tercera "pole" del curs per davant de Smith, Espargaró i Terol. En Moto2, Corti ocuparà el primer lloc mentre que Toni Elías haurà de remuntar des del divuitè.

Actualitzat
Dani Pedrosa ha caigut en el pitjor moment possible. El pilot català es disposava a refermar a Silverstone el seu paper de candidat al títol però un lleig accident durant la sessió de qualificació de cara al GP de la Gran Bretanya l'ha allunyat de la "pole" i, per moments, ha posat en dubte la seva participació en la cursa de diumenge.
 
El d'Honda ho tenia difícil però lluitava per la primera posició en la graella de sortida quan, en els últims segons de la sessió, ha vist com enmig d'un revolt i per culpa d'unes irregularitats en l'asfalt la seva moto perdia adherència i l'enviava a l'asfalt. La motocicleta ha colpejat el pilot i aquest ha hagut de ser retirat pels serveis mèdics del circuit. Afortunadament, Pedrosa només té cops als dos genolls i estarà a punt per a la cursa. 

L'accident de Pedrosa i un altre de De Puniet quan aquest estava millorant els registres de Jorge Lorenzo han permès al mallorquí aconseguir a Silverstone la seva primera "pole" de la temporada. Entre aquests tres pilots hi haurà, molt probablement, el vencedor de la cursa. La segona línia de la graella està integrada per Dovizioso, Hayden i Stoner.

Triplet de Márquez

Marc Márquez ha aprofitat la inèrcia positiva que li va donar el triomf aconseguit a Mugello per adjudicar-se la "pole position" del GP de la Gran Bretanya de 125 cc. El lleidatà, en un excel·lent estat de forma, ha estat el més ràpid en la sessió de classificació a Silverstone i sortirà primer d'una cursa que torna a augurar-se molt i molt igualada. Aquesta és la tercera "pole" del cerverí aquesta temporada. Completaran la primera línia de la graella l'anglès Bradley Smith, Pol Espargaró i el líder provisional del Mundial, Nico Terol. Esteve Rabat començarà des de la sisena plaça.

Elías haurà de remuntar

Toni Elías ho tindrà molt difícil per aconseguir un bon resultat a Silverstone ja que el manresà ha tingut molts problemes tant en els entrenaments lliures com en la sessió de classificació i començarà el GP de Moto2 en el divuitè lloc. Corti, en canvi, ha sorprès amb la seva inesperada "pole" i lluitarà amb Cluzel, Bradl i Simón pel triomf final. La bona notícia per a Toni Elías és que els seus màxims rivals per al Mundial, Tomizawa i Corsi, només han pogut aconseguir l'onzè i el setzè lloc, respectivament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut