Madrid

Sánchez publica aquest divendres a internet la seva tesi per rebatre les acusacions de plagi

Carmen Calvo remarca que "no sabem on són els treballs de Pablo Casado"

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha acceptat que la seva tesi doctoral sigui digitalitzada i publicada a internet. D'aquesta manera constarà de forma íntegra a la base de dades de tesis doctorals TESEO i estarà a l'abast de qualsevol que la vulgui consultar.

Moncloa ha informat que la tesi doctoral de Sánchez estarà disponible aquest divendres a internet perquè qualsevol usuari la pugui consultar. 

 

 

Fins ara, la tesi del president espanyol només podia ser consultada de manera presencial a la biblioteca de la universitat privada Camilo José Cela.

La decisió de Sánchez arriba l'endemà que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, encengués la polèmica durant la sessió de control al Congrés dels Diputats.

 

Sánchez, aquest matí, ha negat el plagi i ha anunciat "accions legals".

La decisió de digitalitzar i publicar la tesi doctoral l'ha confirmada el mateix Sánchez a Twitter després que l'anunciés la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo.

En el missatge, el cap de l'executiu espanyol inclou un enllaç a la seva pàgina de Facebook on fa un a reflexió més àmplia sobre aquesta polèmica.

 

 

En els passadissos del Congrés dels Diputats, Calvo ha assegurat que la tesi "es difondrà penjant tot el text quan l'autor doni un permís, que ja l'ha donat".

A més, ha remarcat que "mai ha estat amagat l'accés a aquesta tesi. Ha estat a disposició de tothom que l'ha volgut anar a veure."

I que el president de la Conferència de Rectors universitaris, la CRUE, ha dit que la tesi de Sánchez ha superat les proves sobre la seva originalitat.

 


Calvo també s'ha preguntat, retòricament: "De veritat el problema d'aquest país és si tothom es llegirà la tesi doctoral del president del govern?"

I ha apuntat al líder del PP i el seu màster de la Universitat Rey Juan Carlos: "El problema d'aquest país, al Tribunal Suprem, és que no sabem on són els treballs de Pablo Casado. Això sí que és un problema, perquè està als tribunals."

ARXIVAT A:
Pedro SánchezPSOE
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut