Actualitat blaugrana

Pedro es perfila com un substitut de garanties si Messi no pot jugar la prèvia de la Champions

La sensació d'aquesta pretemporada està sent el jugador del filial Pedrito, que amb Guardiola ha crescut i ara ja es fa dir Pedro. El davanter canari està cada dia més integrat al primer equip i té molts números per substituir Messi en l'eliminatòria prèvia de la Champions. A Chicago, un cop més, a l'onze titular. Com en tots els partits d'aquesta pretemporada. Pedro Rodríguez Ledesma va fer el primer gol del matx contra el Chivas, un golàs que va veure tothom menys l'àrbitre i els assistents.

Actualitzat

En el primer amistós, contra l'Hibernian, ja va fer un golàs. Tot i ser esquerrà, amb la dreta. Amb Messi als Jocs, tot fa pensar que a la prèvia de la Champions continuarà tenint la confiança de Guardiola. Pedro va ser una peça clau en l'ascens del Barça B la temporada passada, i aquest "stage" amb el primer equip pot acabar sent més que un premi passatger.

Nascut a Santa Cruz de Tenerife fa 21 anys, en fa 4 que va arribar al Barça juvenil. I amb el primer equip ja havia debutat en la Lliga, tot i que en dues aparicions fugaces. Substituint Eto'o contra el Múrcia, i substituint Bojan, contra el Valladolid. En total, 7 minuts. Això sí. Aleshores, a la samarreta hi portava el nom de Pedrito. Ara és Pedro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut