Sevilla

Pedro Almodóvar i Penélope Cruz, candidats als premis de cinema europeu amb "Los abrazos rotos"

La pel·lícula "Los abrazos rotos", de Pedro Almodóvar, opta a tres premis de l'Acadèmia de Cine Europeu, que es lliuraran en una cerimònia el proper 12 de desembre a Westfàlia. El film d'Almodóvar competirà amb d'altres en les categories de millor director, millor actriu per Penélope Cruz i també millor composició per Alberto Iglesias. La pel·lícula espanyola, però, no figura entre les favorites, que són la francesa "El profeta" i la britànica "Slumdog millionaire".

Actualitzat
Pedro Almodóvar haurà de competir pel guardó al millor director amb Jacques Audiard per "El profeta", amb Danny Boyle per "Slumdog millionaire", Andrea Arnold per "Fish tank", Michael Haneke per "La cinta blanca" i Lars von Trier per "Anticristo".

Mentrestant, Penélope Cruz haurà d'enfrontar-se pel premi a la millor actriu amb Charlotte Gainsbourg per "Anticristo", Katie Jarvis pel seu paper a "Fish tank", Yolanda Moreau a "Seraphine", Noomi Rapace per la seva intervenció a "Los hombres que no amaban a las mujeres" i Kate Winslet amb "El lector".

Les pel·lícules que figuren com a favorites per a aquests guardons que cada any lliura l'Acadèmia de Cinema Europeu són "El profeta", que opta a sis premis, i "Slumdog millionaire", que es postula per a cinc guardons. Els 2.000 membres de l'Acadèmia del Cine Europeu seran els encarregats de decidir els que finalment seran guardonats.
Anar al contingut