Pazzini no jugarà al Camp Nou per una lesió al peroné. (Foto: EFE)
Futbol

Pazzini està descartat per al Camp Nou per una microfissura al peroné de la cama dreta

El Milan va fer oficial que el davanter Giampaolo Pazzini té una contusió òssia i una microfissura al cap del peroné de la cama dreta i ha quedat descartat per jugar el partit de la Champions contra el Barça, dimarts que ve al Camp Nou. Pazzini no està inclòs a la llista de 22 convocats que va donar el tècnic Massimiliano Allegri. Sí que hi és el central francès Phillipe Mexés, recuperat d'unes molèsties musculars.

Actualitzat
El Milan es va entrenar ahir diumenge a la seva ciutat esportiva abans de viatjar a Barcelona. L'equip italià afrontarà el decisiu partit de Champions al Camp Nou amb la baixa segura de Giampaolo Pazzini. El davanter italià va acabar l'últim partit de Lliga contra el Genoa amb una forta contusió al peroné que el va obligar a abandonar el terreny de joc al minut 25 de la primera part just després d'inaugurar el marcador.

Després de sotmetre's a unes proves mèdiques, Pazzini té una contusió òssia i una microfissura al cap del peroné de la cama dreta i ha quedat descartat per jugar el partit de la Champions contra el Barça, dimarts que ve al Camp Nou. Pazzini no està inclòs a la llista de 22 convocats que ha donat el tècnic Massimiliano Allegri. En canvi, sí que hi és el central francès Phillipe Mexés, recuperat d'unes molèsties musculars.

La llista completa de 22 convocats és la següent: Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Bojan, El Shaarawy, Niang i Robinho. Bonera, que no va jugar l'anada a San Siro per lesió i que està inactiu des del 3 de febrer, és la gran novetat de la convocatòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut