Madrid

Paz Vega i Maribel Verdú protagonitzen 2 de les 20 escenes més sexis de la història del cinema

Maribel Verdú i Paz Vega han entrat a formar part del capítol més sexi de la història del cinema. La revista "Premiere" ha inclòs dues escenes de les actrius entre les vint més sexis que s'hagin rodat mai. L'andalusa, per un "striptease" al film de Julio Medem "Lucía y el sexo". La madrilenya, per unes tòrrides escenes a la pel·lícula "Y tu mamá también", que va interpretar fa set anys. Comparteixen el mèrit amb símbols de l'erotisme que van marcar una època, com Brigitte Bardot, Marilyn Monroe o Catherine Deneuve, aquesta última per una escena en la mítica "Belle de jour" del cineasta Luis Buñuel.

Actualitzat
Icones sexuals a Espanya i dues de les actrius més reconegudes per la seva carrera professional, una carrera que actualment intenten fer avançar en la indústria de Hollywood, Paz Vega i Maribel Verdú han rebut un reconeixement molt especial i que pot ser una bona empenta en la seva trajectòria.

Després de passar per la televisió, Paz Vega es va donar a conèixer a la gran pantalla a través de "Lucía y el sexo", pel·lícula que li va valdre un Goya i un trofeu Chopard del festival de Canes a la millor actriu revelació. El film de Julio Medem que la va catapultar a la fama li dóna ara, anys després, una nova alegria amb la inclusió en aquesta llista de les millors escenes sexis de la història del cinema.

Maribel Verdú, que actualment roda un paper protagonista en l'última pel·lícula de Francis Ford Coppola, també entra en el rànquing de la publicació nord-americana "Premiere". Ho fa gràcies a una escena pujada de to que interpreta al costat dels actors mexicans Gael García Bernal i Diego Luna. Les tòrrides imatges pertanyen a la producció "Y tu mamá también", una cinta que Verdú va rodar fa set anys sota les ordres d'Alfonso Cuarón.

Alguns dels films que formen part d'aquesta llista són títols inoblidables que van deixar empremta en diferents èpoques. Hi ha cintes com "Belle de jour", de Luis Buñuel i amb Catherine Deneuve, o "Ningú no és perfecte", on no va passar desapercebuda la sensualitat de Marilyn Monroe. "La insostenible lleugeresa del ser" també es troba en aquesta classificació, gràcies a una escena protagonitzada per Juliette Binoche i el recentment oscaritzat Daniel Day-Lewis.

Kathleen Turner, a "Foc en el cos", també és una de les destacades, a més de la famosa escena en què Brigitte Bardot balla descalça sobre una taula a "I Déu va crear a la dona", la pel·lícula que la va llançar a l'estrellat. La passió al llit de Halle Berry a "Monster's Ball", amb la qual va guanyar un Oscar, o Marlon Brando i Maria Schneider a "L'últim tango a París", són algunes altres de les escenes més sexis de la història.
Anar al contingut