Londres

Paul McCartney prepara una cançó inèdita dels Beatles

Els Beatles podrien tornar amb una nova cançó. Paul McCartney tindria gairebé enllestida la gravació de "Now and then", tema compost per John Lennon el 1978, i que mai es va presentar públicament. McCartney hauria aconseguit acabar-la i ajuntar les veus dels quatre de Liverpool. El tema conservava la veu de John Lennon, assassinat el 1980, i la de George Harrison, mort el 2001. Paul McCartney i Ringo Starr s'haurien incorporat posteriorment.

Actualitzat
Al 1995, quan McCartney, Ringo Starr i George Harrinson es van reunir per treballar en "The Beatles Anthology", van remasteritzar la cançó, però tampoc van poder acabar-la.

Fonts pròximes a Paul McCartney asseguren que, per fi, l'hauria acabada i que hauria millorat la versió que se'n va fer ara fa 14 anys. Si el tema veu la llum, serà el primer que es publica del grup al complet des del 1996, quan es va editar el seu últim treball, "Real Love".

Anteriorment, McCartney va proposar també llançar el tema inèdit "Carnival of Light", una composició de 14 minuts, però George Harrison es va oposar a publicar-la.

Anar al contingut