Paul McCartney en concert. (Foto: Reuters)
Paul McCartney en concert. (Foto: Reuters)
Anglaterra

Paul McCartney estrena cançó; el disc, el 14 d'octubre

Paul McCartney ha estrenat una nova cançó. Es titula "New", ja es pot sentir a YouTube i també es pot comprar digitalment a diverses plataformes en línia. El nou tema de McCartney és un tast del seu pròxim disc, que arribarà el 14 d'octubre.

RedaccióActualitzat
Sir Paul McCartney ha estrenat cançó. Es titula "New", ja es pot sentir a YouTube i també es pot comprar digitalment a diverses plataformes en línia. El nou tema és un tast del pròxim disc de McCartney, que arribarà el 14 d'octubre.

McCartney feia dies que piulava al seu compte oficial de Twitter paraules que feien referencia a la nova cançó. Mots com, "New", "Orleans", "Moon" o "Zealand" es poden llegir a la xarxa social del cantant. Finalment se n'ha pogut treure l'entrellat amb la sortida al mercat d'una nova cançó. El single es titula igual que el disc, que ja es pot reservar a internet.

La cançó respon a la voluntat del cantant de modernitzar-se. El tema recorda alguna de les cançons més pop dels Beatles. McCartney ha estat treballant amb diversos productors, entre els quals hi ha Mark Ronson, conegut per haver treballat amb Amy Winehouse o amb Giles Martin, fill del productor dels Beatles, George Martin.
 
Anar al contingut