Bàsquet

Pau Gasol s'acosta al quintet titular de l'equip de la Conferència Oest de cara a l'All-Star de Dallas

Ja fa deu partits que Los Angeles Lakers no coneixen la derrota. Just els mateixos partits que fa que Pau Gasol ha reaparegut amb el vigent campió de l'NBA després de la seva lesió. El català està sent fonamental en la millora de l'equip californià i les seves excel·lents actuacions no estan passant desapercebudes ni per als rivals ni per als experts i aficionats. Tant és així que el gran dels Gasol ja és el tercer aler més votat de tota la Conferència Oest, només superat per Carmelo Anthony i Dirk Nowitzki. El seu germà Marc, quart entre els pivots, també podria afegir-se a la convocatòria de l'Oest.

Actualitzat
Pau Gasol s'acosta al seu tercer All-Star amb més possibilitats que mai de jugar-hi com a titular per a l'equip de l'Oest. De moment, el jugador català dels Lakers és el tercer aler més votat de la conferència un cop coneguts els primers resultats oficials. Tot i que encara falta un mes per a la celebració a Dallas del cap de setmana de les estrelles, Gasol encara té temps d'atrapar els seus dos rivals directes per a la titularitat, Carmelo Anthony i Dirk Nowitzki. El gran dels Gasol té 280.758 vots, mentre que el jugador de Denver n'ha rebut 588.958, i el de Dallas, 366.300. Tenint en compte la popularitat d'Anthony i el fet que l'All-Star es disputa a la capital texana, on juga l'aler alemany, Gasol ho tindrà complicat per ser entre els cinc titulars de l'Oest. 

El germà de Pau Gasol, en Marc, també està rebent el suport dels aficionats, i de moment ja és quart entre tots els pivots de la conferència. El jugador dels Grizzles va darrere de Stoudemire, Bynum i Nené, tot i que també té opcions de ser-hi.

El jugador més votat és l'estrella dels Lakers, Kobe Bryant, amb prop de 700.000 vots.

Anar al contingut