Pau Gasol iguala el seu rècord d'anotació a l'NBA amb 32 punts

Pau Gasol ha igualat aquesta matinada el seu rècord d'anotació a l'NBA amb 32 punts, en el partit entre els Memphis Grizzlies i els New York Knicks. Tot i la gran actuació del jugador català, el seu equip ha tornat a perdre a La Piràmide per 108-102, en uns últims segons fatídics. Gasol, que ha jugat 41 minuts, també ha capturat 9 rebots, ha donat tres assistències i ha posat 4 taps. Els Grizzlies han encadenat la quarta derrota consecutiva i la setena en els últims vuit partits.

Pau Gasol ha igualat el seu rècord personal d'anotació en un partit de l'NBA després d'aconseguir 32 punts contra els New York Knicks. A més, el català ha capturat 9 rebots i ha donat 3 assistències en 41 minuts. Tot i això, els Memphis Grizzlies han perdut per 108-102 i encadenen la quarta derrota consecutiva. D'altra banda, Tim Duncan ha anotat 23 punts en la victòria dels San Antonio Spurs sobre els Orlando Magic, per 109-108. Els 35 punts del jugador franquícia dels Magic, Tracy McGrady, no han servit per evitar la derrota dels de Florida. McGrady podia haver donat el triomf al seu equip en l'últim segon, però el seu llençament s'ha quedat curt. Els Rockets s'han imposat amb claredat, per 121-101, als Minnesota Timberwolves. Kevin Garnet, amb 14 punts, ha estat el millor dels Wolves, inclosa una espectacular esmaixada sobre Yao Ming. Justament, Yao Ming escalfa motors de cara a l'All Stars de la setmana que ve i ha evidenciat la seva qualitat. En el partit més interessant de la jornada, Kobe Bryant i Shaquille O'Neal han estat imparables i els Lakers han guanyat per 124-113 els Sacramento Kings. Bryant ha arribat als 38 punts, mentre que O'Neal ha fet 36 punts i ha agafat 10 rebots. Pedja Stojakovic, a causa de la lesió de Chris Webber, ha pres la iniciativa en l'atac dels Kings. El domini de la parella dels de Los Angeles ha estat fonamental per aconseguir la victòria final.