Gasol, marejat a la banqueta, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Bàsquet

Pau Gasol, en observació després de marejar-se en ple partit dels Lakers

Pau Gasol ha estat ingressat després de tenir marejos i nàusees durant el partit en què Los Angeles Lakers han obtingut el triomf enfront dels Orlando Magic (103-94). El pivot català s'ha perdut la segona part del matx després de trobar-se malament, i, tot i que se li han subministrat tres litres de sèrum al vestidor, ha estat ingressat per precaució.

Actualitzat

Pau Gasol ha estat ingressat després de tenir marejos i nàusees durant el partit en què Los Angeles Lakers han obtingut el triomf davant els Orlando Magic (103-94). El pivot català s'ha perdut la segona part del matx després de trobar-se malament, i, tot i que se li han subministrat tres litres de sèrum al vestidor, ha estat ingressat per precaució.

 

De moment, Gasol és dubte per al partit d'aquest dimarts contra els New York Knicks. Durant la primera part del partit enfront dels Magic, Gasol havia fet 6 punts, havia capturat 2 rebots i havia repartit 3 assistències en 19 minuts

Ricky Rubio, 19 punts

Bona actuació de Ricky Rubio, que ha brillat, amb 19 punts i 9 assistències, en el partit dels Timberwolves contra el Phoenix Suns. Tot i això, el base del Masnou no ha pogut evitar la derrota del seu equip per 120 a 127. El millor dels Wolves ha estat, un cop més, l'aler-pivot Kevin Love, que ha aportat un nou doble-doble amb 36 punts i 14 rebots.

L'escorta Kevin Martin ha sumat de la seva banda 25 punts. El reserva Markieff Morris, amb 25 punts, ha estat el jugador més determinant d'uns Suns que tenen a tocar els "playoffs", al contrari dels Timberwolves.

 

Resultats de la jornada:

Toronto Raptors         96        Atlanta Hawks           86

Minnesota Timberwolves 120        Phoenix Suns           127

Denver Nuggets         105        Washington Wizards     102

Sacramento Kings       124        Milwaukee Bucks        107

New York Knicks        100        Cleveland Cavaliers    106

Los Angeles Lakers     103        Orlando Magic           94

Dallas Mavericks       104        Brooklyn Nets       107

Anar al contingut