NBA

Pau Gasol, elegit jugador del mes de la Conferència Oest

Pau Gasol continua fent història i cada dia afegeix noves fites al seu historial. El jugador de Sant Boi ha estat designat per primera vegada jugador del mes de la Conferència Oest. Darrerament havia estat triat en dues ocasions millor jugador de la setmana, però aquesta distinció és un pas ferm endavant per la consolidació de la seva carrera. A la Conferència Est, l'MVP del mes de febrer ha estat Dwaine Wade, dels Miami Heat.

Actualitzat
Gasol no deixa de sorprendre. És cert que les seves xifres són realment espectaculars jornada rere jornada, però potser ni els seus propis somnis van ser mai tan ambiciosos. I és que Pau Gasol, el noi de Sant Boi, ha estat elegit jugador del mes de la Conferència Oest. Pau ha liderat els Lakers a un balanç d'onze victòries, incloent els triomfs a les pistes de Boston i Cleveland, per només dues derrotes. Té una mitjana de 20,9 punts per partit (amb una efectivitat del 58,6% en tirs de camp) i 10,9 rebots, en el mes de febrer, i se sobreposa així a la càrrega de minuts als quals l'ha sotmès Phil Jackson a causa de la baixa d'Andrew Bynum.

Per la seva banda, Dwyane Wade ha estat el millor jugador de la Conferència Est, després de dur el seu equip a un balanç de 6-6, però liderant l'Est en anotació (30,7 punts per partit) i sent segon en assistències (8,7).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut