<b>PAU FREIXAS, millor director de llarmetratges</b>

El cineasta Pau Freixas ha guanyat el premi al millor director de llargmetratges amb la pel·lícula <b> "HEROIS"</b> al II Festival de Cine i Televisió del Regne de Lleó.
PAU FREIXAS, millor director de llarmetratges

PAU FREIXAS, millor director de llarmetratges

El cineasta Pau Freixas ha guanyat el premi al millor director de llargmetratges amb la pel·lícula "HEROIS" al II Festival de Cine i Televisió del Regne de Lleó.
Actualitzat
Aquest certament s'ha celebrat entre el 22 i 26 de març del 2011 on s'han projectat més de quaranta obres entre llargmetratges, documental, curtmetratges i curts d'animació.

"HEROIS" va guanyar el premi del públic Bizgana de Plata i el premi al millor vestuari Biznaga de Plata al Festival de Màlaga 2010. També va estar nominada a 10 candidatures els últims premis Gaudí.


"HEROIS" és una coproducció de Televisió de Catalunya i Media FilmsSinopsi:
Un jove publicista, amb una reeixida carrera professional i una vida personal buida, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar puntual a una important reunió de negocis. Durant el trajecte coneix una noia espigada que carrega amb una motxilla amb la qual, malgrat les seves oposades maneres de viure la vida, connectarà i acabarà rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infantesa: l'últim estiu que van passar amb la colla.


Fitxa tècnica:
Direcció:
Pau Freixas
Guió: Pau Freixas i Albert Espinosa
Intèrprets: Eva Santolaria, Àlex Brendemühl, Emma Suárez, Lluís Homar, Ferran Rull, Álex Monner, Mireia Vilapuig, Joan Sorribes, Marc Balaguer i Nerea Camacho, entre d'altres.
Director de fotografia: Julián Elizalde
Música: Arnau Bataller