PAU FREIXAS, millor director de llarmetratges

El cineasta Pau Freixas ha guanyat el premi al millor director de llargmetratges amb la pel·lícula "HEROIS" al II Festival de Cine i Televisió del Regne de Lleó.

Aquest certament s'ha celebrat entre el 22 i 26 de març del 2011 on s'han projectat més de quaranta obres entre llargmetratges, documental, curtmetratges i curts d'animació.

"HEROIS" va guanyar el premi del públic Bizgana de Plata i el premi al millor vestuari Biznaga de Plata al Festival de Màlaga 2010. També va estar nominada a 10 candidatures els últims premis Gaudí.


"HEROIS" és una coproducció de Televisió de Catalunya i Media Films



Sinopsi:
Un jove publicista, amb una reeixida carrera professional i una vida personal buida, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar puntual a una important reunió de negocis. Durant el trajecte coneix una noia espigada que carrega amb una motxilla amb la qual, malgrat les seves oposades maneres de viure la vida, connectarà i acabarà rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infantesa: l'últim estiu que van passar amb la colla.


Fitxa tècnica:
Direcció:
Pau Freixas
Guió: Pau Freixas i Albert Espinosa
Intèrprets: Eva Santolaria, Àlex Brendemühl, Emma Suárez, Lluís Homar, Ferran Rull, Álex Monner, Mireia Vilapuig, Joan Sorribes, Marc Balaguer i Nerea Camacho, entre d'altres.
Director de fotografia: Julián Elizalde
Música: Arnau Bataller
Anar al contingut