Pau Donés: "La meva oncòloga em va prescriure tornar als escenaris"

Pau Donés celebra "50 anys de vida i 20 anys de música" amb una nova gira, un disc i un llibre

redaccióActualitzat

Pau Donés, el solista de Jarabe de Palo, ha celebrat aquest dilluns el punt de sortida del seu "50 palos", el títol del seu nou àlbum, del seu primer llibre de vivències i de la pròxima gira. Al programa Els matins, el músic s'ha mostrat optimista davant d'aquest present que vol viure "sense estar tot el dia pensant en el futur".

El músic ha anunciat aquest mateix mes que torna a tenir càncer, una malaltia contra la qual va lluitar durant un any i mig i de la qual, diu Donés, es pensava que "s'havia curat". Tot i la mala notícia, el músic català ja va assegurar que això no el faria apartar-se dels objectius que volia assolir aquesta temporada:

"La meva oncòloga em va prescriure tornar als escenaris"

Donés ha explicat que dedica "5 minuts al dia a pensar en el càncer" i la resta vol "viure el present sense estar massa preocupat pel futur". Aquest dilluns, al Liceu, ha explicat que amb el grup arrencaran els concerts a Mèxic el mes que ve, que seguiran pels Estats Units i recorreran tot l'estat al maig. El Liceu serà un dels teatres on tocaran els clàssics del grup en format de veu i instrumentació clàssica, lluny del rock i dels ritmes llatins del seu so.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut