Política

Patxi López: "Volem molt més, volem que ETA desaparegui, que se'n vagi"

El lehendakari, Patxi López, ha qualificat d'insuficient el comunicat d'ETA en què ha anunciat una aturada de les seves accions armades. En una entrevista a Ràdio Euskadi, López ha assegurat que l'anunci no és el pas definitiu que espera la societat basca, que vol que "ETA desaparegui, que se'n vagi". El lehendakari afirma que hi ha un avenç significatiu en el comunicat de l'organització terrorista i creu que ETA, malgrat aquesta aturada de les seves accions armades, continuarà reorganitzant-se i armant-se.

Actualitzat
L'endemà de l'anunci de l'organització terrorista, López ha afirmat que s'està camí de la pau i la llibertat i que, tot i que cada setmana que passa sense atemptats és una "alegria", no permetrà que ETA segueixi intentant "tutelar la nostra llibertat".

En la mateixa línia, ha assegurat que "no és suficient" l'anunci d'ETA, perquè "volem molt més, volem que ETA desaparegui, que se'n vagi", i mentre això no passi "seguirem mantenint la fermesa i la lluita contra la banda armada" i per la defensa dels principis democràtics. I és que per Patxi López no n'hi ha prou amb l'anunci per part d'ETA de suspendre les accions armades.

En una entrevista a Ràdio Euskadi, el lehendakari ha assegurat que l'anunci no és el pas definitiu que espera la societat basca, però que ha afirmat que hi ha un avenç significatiu en el comunicat de l'organització terrorista. Tanmateix, creu que ETA, malgrat aquesta aturada, continuarà reorganitzant-se i armant-se.

Finalment, Patxi López ha manifestat que detecta més unitat que mai entre els partits democràtics en la seva oposició a ETA.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut